Andrey van Tienen

Andrey is op zijn tiende samen met zijn moeder vanuit Oekraïne richting Nederland gekomen voor een betere toekomst. Inmiddels is hij 25 jaar en zit hij in het eerste jaar van de opleiding Junior Accountmanagement bij Scalda College voor Commerciële en Zakelijke Dienstverlening. En dat gaat hem erg goed af! Want, na een paar jaar in een magazijn gewerkt te hebben, is hij vastbesloten om zichzelf met behulp van deze opleiding zoveel mogelijk te ontwikkelen.

Na het voortgezet onderwijs begon Andrey met zijn vervolgopleiding, maar het was eigenlijk niet wat hij graag wilde doen. Daarom besloot hij te stoppen om vervolgens fulltime te gaan werken. Het werk wat hij deed speelde zich af in een magazijn waar het -25 graden was. Na vier jaar letterlijk in de kou te hebben gestaan, besloot hij dat het tijd was om weer terug de schoolbanken in te kruipen. Een hele omslag en het is nog steeds een beetje wennen, maar Andrey is vastbesloten en ontzettend gemotiveerd om zo goed mogelijk te presteren.

De economische kant van het werkveld heeft hem altijd aangetrokken. In de toekomst zou hij graag als accountmanager willen gaan werken, maar hij weet dat hij daarvoor nog een lange weg te gaan heeft. Toch staat Andrey positief in zijn leerproces. Hij zegt dan ook: “Uiteindelijk kan je alles leren!” Over zijn nominatie is hij erg bescheiden. Voor hem is het de normaalste zaak van de wereld dat hij zo goed zijn best doet. En daarin maakt zijn leeftijd geen verschil.

Scalda is trots op Andrey. Andrey is Held van Scalda!