Indy Kaijser

Indy Kaijser zit in het eerste jaar van de opleiding Zelfstandig werkend kok en heeft tijdens haar laatste jaar op het VMBO samen met haar team de nationale finale van Skills Talents gewonnen.

Starten op Scalda vond ze maar lastig. Een nieuwe school, met nieuwe mensen, hoe zou dat gaan? In het eerste jaar van de middelbare school heeft ze namelijk een half jaar met niemand gesproken. Want hoe zouden andere over haar denken? De angst dat dit weer zou gebeuren was groot.

Gelukkig heeft Indy haar draai snel gevonden en gaat ze als een speer! Ze gaat met veel plezier naar school, heeft een fantastisch filmpje gemaakt voor de les Engels en is nu zelfs klassenvertegenwoordiger. Ze geeft graag haar mening aan docenten, klasgenoten en zelfs de teamleider. Ze komt echt op voor haar klas. Toch blijft ze bescheiden en laat ze tijdens het interview ook blijken dat ze niet snapt waarom zij een Hero is. ‘’Waarom ik en niet iemand anders?“

Indy praat met veel liefde over het kookvak en de passie straalt er vanaf. Heel bijzonder hoe iemand zo kan opbloeien. Helaas zijn er nu even geen kookwedstrijden, maar ze staat te springen om weer mee te doen.

Bekijk de video waarin we Indy een prachtige dag bezorgen.