Jacco de Visser

Vanuit zijn functie als secretaris van het studentenbedrijf Shared Service Center (SSC) is Jacco in contact gekomen met de Bibliotheek Vlissingen. Hij heeft de bibliotheek als klant van het SSC binnengehaald en is daar aansluitend, als stagiair, bezig geweest met het opzetten van een digidesk.

“Jacco is een rustpunt en steunpilaar binnen het leerbedrijf. Hij weet structuur aan te brengen in de drukte van alle dag en focus op wat gaat komen”, aldus docent/mentor Jeroen van Os. “Kenmerkend voor Jacco is de wijze van structureren van communicatie. Jacco heeft diverse vergaderingen met studenten, docenten en bedrijven georganiseerd, genotuleerd en voorgezeten. Ook heeft Jacco binnen het leerbedrijf veel ervaring opgedaan om in het openbaar te spreken, zoals bijvoorbeeld op een congres of bij bedrijven.”

Niet alleen in het leerbedrijf is Jacco een rots in de branding. Het zit in zijn aard om andere studenten te helpen met leervragen en coaching. Hij is hierdoor een steun voor zowel zijn medestudenten als docenten. Dit maakt Jacco een echte hero! Jeroen van Os: “Peer-to-peer lijkt wel zijn middle name. Ik zou hem zo aannemen als collega!”