Maxime de Pan

Maxime de Pan uit Hulst volgt de opleiding Tandartsassistent bij Scalda in Goes. In het voorjaar van 2019 deed ze mee aan Skills Heroes, het NK voor beroepen. Ze bereikte de finale en werd daar tweede van Nederland. “Ik had nooit verwacht dat ik zilver zou winnen!”

Na de voorronde op school, die Maxime won, mocht ze door naar de halve finale in de RAI in Amsterdam. “Skills is echt een voorsprong. Je krijgt de basis op school maar het vak leer je uiteindelijk tijdens je BPV in de praktijk. Dankzij Skills kan ik zien waar ik sta,” vertelt Maxime.

Over een maand hoopt ze klaar te zijn met haar opleiding. Haar huidige stageplaats heeft haar al een baan aangeboden, ze kan dus meteen aan de slag. Maar uitgeleerd is ze nog niet. “Ik zou mezelf graag verder willen ontwikkelen door het volgen van cursussen zoals de cursus Tandartspreventie.” Haar collega’s zijn in ieder geval enthousiast. “Ik kreeg hele leuke reacties, zoals ‘goed gedaan’, ‘gefeliciteerd’ en ‘ik ben trots op je’,” glundert Maxime. “Ik had niet verwacht dat er zoveel op gereageerd zou worden. Uiteindelijk kreeg ik meer felicitaties over mijn tweede plek, dan felicitaties tijdens mijn verjaardag.

Scalda is trots op Maxime! Maxime is Hero van Scalda!