Milou Kuijper

Milou Kuijper studeert aan de opleiding Horeca Ondernemer/ Manager bij Scalda College voor Hotelmanagement en Gastronomie. Tijdens haar studie startte ze samen met haar vriend Steffen de horecazaak Robuust in Middelburg. Inmiddels is het een goed lopende zaak waar je niet alleen terecht kunt een broodje, een borrel of vinyl, maar waar je ook terecht kunt voor een heerlijk bakje koffie van Milou: “Ik vind het leuke aan koffie dat je er heel veel over kunt leren. Je bent eigenlijk nooit echt uitgeleerd.”

Mentor Ria de Schipper heeft Milou voorgedragen als Held en steekt haar trots niet onder stoelen of banken: “Milou weet studeren en ondernemen prima te combineren. Het bedrijf loopt inmiddels als een trein, mede doordat Milou er veel tijd en energie in heeft geïnvesteerd. Daarnaast is zelden een dag niet aanwezig op school en haalt ze keurig al haar studiepunten. Kortom een echte topper!”

Ondertussen blijft Milou onder de aandacht heel gewoon en rustig. “Milou is altijd heel rustig, ook als het heel druk is. Ze kan heel goed de rust bewaren, dat is heel fijn”, verklaart vriend Steffen.

Scalda is trots op Milou. Milou is Held van Scalda!