Sarah Jensen

Elk bedrijf waar Sarah binnenloopt, biedt haar een baan aan. En dat is niet voor niks. Ze werkt ontzettend hard, ze is leergierig en ook nog eens heel spontaan. Soms moet ze een stapje terug doen, want energie is niet eindeloos, maar de ontwikkeling die ze op CIOS heeft doorgemaakt, maakt haar tot een waardevol mens op persoonlijk en professioneel gebied!

Met een Havodiploma in haar zak, volgt Sarah het tweejarige MBO+ traject op CIOS. Ze is enthousiast en ambitieus: ze zegt ‘ja’ op elke kans die ze krijgt. Helpen met opendagen, testdagen, stagelopen bij een vakantiepark in Denemarken en ook nog eerstejaars CIOS-studenten begeleiden bij hun stage. Sarah doet het allemaal.

Toch kan zo’n bewonderenswaardige “Ik kan alles”-mentaliteit een valkuil zijn en moest Sarah afgelopen jaar pas op de plaats maken voor haar gezondheid. Dankzij haar positieve instelling en doorzettingsvermogen is ze er bovenop gekomen en sterker en wijzer geworden van dit leermoment.

Sarah heeft ontzettend genoten van haar opleiding aan CIOS en vindt het jammer dat het bijna voorbij is. Door de kleine groep van de afdeling Zwemmen en de enorm betrokken docenten is ze op persoonlijk niveau veel gecoacht. Daardoor heeft ze veel geleerd over het vak en over zichzelf en is deze opleiding een enorm waardevolle ervaring geweest.

Na haar opleiding gaat Sarah Integrale Veiligheidskunde studeren in Den Haag. Ze blijft wel werken in het zwembad en hoopt dat ze ooit haar twee studies, sport en veiligheid, kan gaan combineren. En als Sarah dat wil, dan kan ze dat!

Scalda is trots op Sarah. Sarah is een Held van Scalda!