Sjanine Breen

Sjanine heeft onlangs meegedaan aan Skills Heroes. Tijdens de finale heeft ze de tweede plaats behaald in de vakrichting Apothekersassistent. Alle deelnemers waren erg sterk in hun vak, daarom had Sjanine er niet op gerekend dat ze tweede zou worden.

Toen ze tijdens de uitreiking haar naam hoorde, kon haar geluk niet op. “Ik stond volgens mij blijer op de foto dan de nummer 1,” vertelt Sjanine lachend.

Volgens Sjanine was Skills Heroes een avontuur dat ze niet snel zal vergeten. “Ik zou iedereen aanraden mee te doen met Skills Heroes. Het helpt je om kennis om te zetten in praktijkervaring.” Zelf past ze regelmatig haar skills die ze tijdens de wedstrijd heeft geleerd toe in de praktijk. “Ik had het voor geen goud willen missen!”

Momenteel is Sjanine bijna klaar met haar opleiding Apothekersassistent bij Scalda College voor Gezondheidszorg en Uiterlijke Verzorging in Goes. Haar stage is afgerond, nu rest alleen nog de examens. Ze zou graag willen doorleren en zoekt daarom een passende opleiding.
In de zomer werkt ze in de apotheek in Ouddorp: “Ik vind het leuk om in het dorp in de apotheek te werken. Je kent de mensen en een praatje maken doe ik graag. Ook dat hoort bij het werk.”
In Ouddorp weten veel mensen dat ze heeft meegedaan aan de wedstrijd. Sjanine: “Ik kreeg veel felicitaties en lieve kaarten, het was echt bijzonder!”

Scalda is trots op Sjanine. Sjanine is een HERO!