Wesley van de Voorde
en Bryan Vink

Toerisme-toppers Wesley en Bryan wonnen samen de tweede prijs tijdens de strijd om de Toerisme Bokaal. Dankzij hun werkervaring in hotels en vakantieparken wisten ze de opdrachten in de categorie Frontoffice zeer professioneel en klantvriendelijk uit te voeren. Ondanks persoonlijke worstelingen werken de mannen hard aan hun toekomst en hebben ze allebei al een baan aangeboden gekregen (voor) na hun studie!

Bryan en Wesley werden in februari uitgenodigd om naar een enorm klooster in Amersfoort te gaan, waar 100 mbo-studenten uit het hele land samenkwamen voor de strijd om de Toerisme Bokaal. De teams kregen verschillende situaties voorgelegd, uitgespeeld door acteurs. Wesley en Bryan wisten de tweede prijs te pakken! Hun werkervaring kwam goed van pas: Bryan werkt bij vakantiepark Ons Buiten in Oostkapelle en Wesley bij Hotel Ibis in Sint-Niklaas. Zelfs een klacht in het Frans konden de mannen, tot verbazing van de acteurs, oplossen! Ook kwamen ze er tijdens de tweedaagse wedstrijd achter dat samenwerking essentieel was- ze waren een goed team!

Toen Wesley na de middelbare school begon aan de koksopleiding maar deze wegens persoonlijke omstandigheden niet kon afmaken, baalde hij enorm. Hij vond het belangrijk om toch een diploma te halen. Hij schreef zich in voor Leidinggevende Travel & Hospitality en is sindsdien enorm gegroeid. Tijdens de sollicitatie voor zijn stage wist hij al dat hij bij vakantiepark Ons Buiten wilde werken en dat is hem gelukt! Wesley krijgt daar veel verantwoordelijkheid en groeimogelijkheden. Zijn ideaalbeeld is een eigen hotel in het buitenland, maar voorlopig zit hij goed in Oostkapelle. Wesley is een topper in zijn vak.

Bryan helpt, naast zijn opleiding en werk, ook met de zorg voor zijn tante die een nierziekte heeft. Haar gezondheid gaat met pieken en dalen en waar hij kan springt Bryan bij, samen met zijn moeder. Daarnaast is Bryan ambitieus in zijn vak! Deze zomer gaat hij vier maanden in Spanje werken. Hij zou zich graag nog verdiepen in verschillende talen, zoals Spaans, Frans, en Italiaans. Reisleider lijkt hem een fantastisch beroep.

Scalda is trots op Wesley en Bryan. Wesley en Bryan zijn Heroes van Scalda!